Les nostres solucions:

Empreses i polígons industrials

La Garrotxa té 16 polígons industrials ubicats en 10 municipis i 60 zones industrials repartides per tota la comarca.
DinàmiG dona resposta a les necessitats empresarials relacionades amb els polígons d’activitat econòmica de la Garrotxa:

  • Per a empreses ubicades en polígons industrials de la Garrotxa
  • Per a empreses industrials i manufactureres que busquen sòl industrial disponible
  • Per disposar d’informació sobre activitat econòmica industrial geolocalitzada

Responsabilitat Social Empresarial

DinàmiG posa a l’abast de les empreses iniciatives o projectes que promoguin l’RSE, les acompanya i assessora en el seguiment i acompliment d’objectius de sostenibilitat i genera espais de trobada entre empreses proactives en la gestió responsable.

Singulars: Projectes d’acompanyament a empreses

DinàmiG impulsa projectes d’acompanyament en la innovació empresarial, la consolidació de la gestió del negoci o la dinamització de polígons industrials, entre d’altres.

Marca 100% Olot/Garrotxa

Associa el teu negoci a una marca de territori!

Dades i enllaços d’interès

DinàmiG centralitza i actua com a interlocutor en els diferents recursos que l’administració posa a l’abast de les empreses: dades socioeconòmiques i diagnosi del teixit econòmic comarcal i nacional, informacions d’interès, recursos formatius i polítiques del departament d’empresa i treball.

Guia 5PM d’Activitats Extraescolars

La guia 5PM d’activitats extraescolars és l’espai de referència i de cerca de les activitats extraescolars que es porten a terme a la ciutat d’Olot, mostrant-les d’una manera integrada, interactiva i actualitzada en tot moment. DinàmiG actua com a plataforma de promoció i intermediació amb les empreses i centres ludicoformatius durant el curs escolar.