Serveis

 

Emprenedoria

Empresa

Ocupació

Promoció local

Formació

Gaudeix la Garrotxa

Emprenedoria

T’oferim un acompanyament personalitzat en l’inici i desenvolupament de la teva activitat econòmica amb neutralitat i gratuïtat

T’ajudem a millorar les teves competències professionals, transversals i personals i a adquirir o ampliar els teus coneixements tècnics.

T’oferim la possibilitat que entris en contacte amb empreses i professionals relacionats amb el teu sector o àmbit d’interès en un entorn neutral a través d’activitats de treball en xarxa, fòrums, trobades, seminaris i projectes.

Premis 100×100 Emprenedors 2021:

Podeu consultar les Bases de l’edició d’enguany i fer la inscripció a http://www.premis100x100emprenedors.cat/bases/inscriu-te/

Enllaços d’interès:

Àrea d’Empresa i Emprenedoria. DinàmiG

Coworking Ca-Nyera

Premis 100 x 100 Emprenedors

Xarxa Emprèn

Canal Empresa Generalitat de Catalunya

Fundació d’Estudis superiors d’Olot

 

Empresa

T’acompanyem en la gestió de la teva empresa perquè en milloris la competitivitat i l’impacte que deixes al territori.

Et facilitem el contacte amb empreses i professionals relacionats amb el teu sector o àmbit d’interès en un entorn neutral a través d’activitats de treball en xarxa, fòrums, trobades, seminaris, projectes…

Posem a la teva disposició informació i assessorament sobre ajuts econòmics gestionats directament per entitats del territori o per altres administracions.

T’oferim perfils adequats als teus llocs de treball i un ampli catàleg de cursos i activitats per a la millora de les competències professionals, transversal i personals dels teus treballadors i quadres directius.

T’oferim l’externalització dels teus serveis de formació: elaboració de plans de formació, bonificacions de la formació.

I posem al teu abast, tot el que necessites per organitzar la teva reunió d’empresa en un entorn molt singular.

Enllaços d’interès:

Àrea d’Empresa i Emprenedoria. DinamiG

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Turisme Garrotxa

Àrea d’Ocupació Mas les Mates. DinamiG

 

Ocupació

Si estàs buscant feina,

T’ajudem a incrementar les teves oportunitats de trobar feina a través de la millora de les teves competències, tant personals com professionals. També t’assessorem a com reorientar la teva carrera professional.

Et donem els eines perquè puguis trobar la feina més adequada al teu perfil.

Posem a la teva disposició una borsa de treball amb ofertes actualitzades.

Enllaços d’interès:

Àrea d’ocupació Mas les Mates. DinàmiG

Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Promoció local

Amb l’objectiu d’incrementar les oportunitats de desenvolupament econòmic dels municipis treballem pel desenvolupament conjunt de projectes estratègics de manera que tinguin una massa crítica que permeti assolir un impacte més elevat en favor de la comarca de la Garrotxa.

Prestem serveis directes als ajuntaments. Executem les accions de promoció de la ciutat d’Olot, en l’àmbit de les fires, mercats i esdeveniments.

Enllaços d’interès:

Descobreix Olot

Formació

Si ets un treballador en actiu o un professional t’ajudem a millorar les teves competències professionals, transversals i personals i a adquirir o ampliar els teus coneixements tècnics.

Enllaços d’interès:

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Gaudeix la Garrotxa

A la Garrotxa, t’oferim una experiència única en un entorn tranquil i singular per gaudir amb la família o els amics.

Posem a la teva disposició una àmplia oferta per al teu temps d’oci tant en un entorn urbà com enmig de la natura.

Enllaços d’interès:

Turisme a la Garrotxa
Turisme a Olot
Agenda d’Olot

ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)

 Els ODS neixen el 2015, d'una proposta de les Nacions Unides i es presenten com una carta universal amb 17 Objectius que ens han d'ajudar a regular com ens relacionem entre nosaltres i envers el planeta per avançar en el  desenvolupament sostenible.