Enguany s’ha celebrat la segona edició de la Jornada de Territori Socialment Responsable, com l’any passat la temàtica va ser el foment de l’empresa saludable, aquest any ha estat la sensibilització per la reforma horària.

El Sr Fabian Mohedano ha explicat Els reptes de la Reforma Horària amb la reflexió de: “I si poguéssim afegir temps a la nostra vida?”
La reforma horària és una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps. Perquè sincronitzant els nostres hàbits horaris amb els de la resta del món i amb un ritme més ordenat, aconseguirem guanyar temps al temps i, en definitiva, millorar en salut i qualitat de vida. La reforma horària impulsa uns hàbits horaris cívics, potenciant la igualtat entre les persones, les nostres capacitats de bona relació i, sobretot, la nostra salut i benestar.
En aquest aspecte s’ha realitzat un taller per part de l’empresa RISUM per ensenyar-nos a respirar amb consciència i així renovar i equilibrar les nostres energies.

Seguidament s’ha presentat el nou guardó per diferenciar les empreses que col•laboren a que el territori de la Garrotxa, sigui una mica més sostenible. S’ha entregat a les empreses participants dels diferents projectes que s’estan portant a terme: Codi de gestió sostenible, Empreses Lingüísticament Responsables i la Carta Europea de Turisme Sostenible en col•laboració amb El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Consorci de Normalització lingüística i DinàmiG.

Per veure el vídeo promocional de les jornades cliqueu aquí