Fins a 28 empreses han estat acreditades en el marc de la Jornada Garrotxa territori socialment responsable.

Un any més s’ha portat a terme l’acte de reconeixement públic a les empreses acreditades dins el marc de la Jornada Garrotxa territori socialment responsable. Aquest any s’ha celebrat a la sala de plens del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’acte ha comptat amb els parlaments de representants de l’Ajuntament d’Olot, del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i del mateix Consell Comarcal, amb el suport de Turisme Garrotxa, DinàmiG i el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa del Consorci de Normalització Lingüística.

Des de l’any 2018, aquestes institucions i entitats han volgut donar valor a aquelles empreses que han contribuït a fer de la Garrotxa un territori responsable. Des de llavors, la Jornada Garrotxa territori socialment responsable ha aplegat i enxarxat aquelles organitzacions amb iniciatives diverses al voltant de la responsabilitat social empresarial, les ha reconegut públicament i ha divulgat a través de tallers i ponències diferents temes com l’empresa saludable, la reforma horària o altres hàbits sostenibles dins els centres de treball.

Enguany no s’ha pogut celebrar una jornada oberta al públic per la situació d’epidèmia sanitària, però s’ha mantingut el reconeixement a les empreses que segueixen identificant-se amb el territori i aplicant eines per a una gestió més responsable amb el medi ambient, les persones o la llengua a través de diferents iniciatives. Seguidament es relacionen les empreses reconegudes segons el seu àmbit

Des de DinàmiG s’ha creat el web garrotxaresponsable.dinamig.cat  per poder consultar tots els continguts de divulgació derivats de les jornades realitzades i veure totes les empreses que s’han acreditat o han renovat la Carta europea de turisme sostenible, Empreses que han acreditat alguna de les fases del projecte Empreses Lingüísticament Responsables i les empreses que han seguit el Codi de gestió sostenible Garrotxa – Collsacabra, mitjançant la presentació de la Memòria de sostenibilitat.

Totes les empreses podran recollir les diferents acreditacions a les oficines de l’Associació Turisme Garrotxa a partir d’aquesta setmana i, en el cas de les Empreses lingüísticament responsables, les rebran per correu electrònic, juntament amb el bàner acreditatiu de la fase treballada, perquè el puguin incloure al web.

Per a més informació consulteu https://empresa.dinamig.cat/