Propostes de valor

TREBALLEM PER AUGMENTAR LES OPORTUNITATS

DE LES NOSTRES EMPRESES I CIUTADANS

 

 

Què fem a Dinamig?

Des de DinàmiG entenem els projectes que desenvolupem i els serveis que oferim com una proposta de valor per cobrir una necessitat tant de les persones com del mercat.

DinàmiG exerceix una doble funció. Per una banda és l’ens que facilita la definició de l’estratègia del desenvolupament econòmic local de la comarca i per altra executa serveis i projectes, bé directament amb els seus propis recursos, bé indirectament amb la col·laboració estreta amb entitats preexistents com la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (FES)Turisme Garrotxa i ADRINOC.

La nostra raó de ser és impulsar l’economia local de la Garrotxa amb el propòsit d’augmentar les oportunitats del territori i de les persones i empreses que hi actuen, treballant de manera col·laborativa  i amb responsabilitat.

  • Ens encarreguem de desenvolupar el model, l’estratègia i l’acció de desenvolupament econòmic del territori.
  • Oferim (a través de les entitats que en formen part ) serveis en l’àmbit de promoció econòmica i desenvolupament local. El nostre catàleg de serveis ofereix serveis a empreses, emprenedors, persones que busquen feina, persones que es vulguin formar, als ajuntaments de la comarca i persones que volen gaudir de la Garrotxa.
  • Garantim a les entitats i institucions del territori una interlocució única i coordinada en qualsevol aspecte dels nostres àmbits d’actuació.
  • Proporcionem a les administracions de nivell superior la capacitat d’executar a nivell territorial les seves polítiques sectorials relacionades amb la promoció econòmica, així com la capacitat de generar noves metodologies transferibles.

ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)

 Els ODS neixen el 2015, d'una proposta de les Nacions Unides i es presenten com una carta universal amb 17 Objectius que ens han d'ajudar a regular com ens relacionem entre nosaltres i envers el planeta per avançar en el  desenvolupament sostenible.