Oficina per a la Reactivació Econòmica

Què és l’Oficina per a la Reactivació Econòmica?

 

Perquè la COVID-19 no aturi la Garrotxa!

L’oficina per a la reactivació econòmica de la Garrotxa és un punt d’atenció per les persones que han vist perjudicada la seva activitat econòmica a causa de la COVID-19.  És un entorn de confiança on treballar conjuntament per buscar solucions per millorar la situació econòmica que ha provocat la pandèmia.

 Si tens una empresa, et planteges obrir un negoci, t’has quedat sense feina o estàs en una situació d’ERTO i necessites assessorament sobre com tirar endavant, vine a l’oficina per a la reactivació econòmica i t’ajudarem.

Contacte:

Horari: De dilluns a dijous de 9 h a 16 h i divendres de 9 h a 14 h.

Telèfon: 972 26 01 52 + Ext.1

Mail: reactivacio@dinamig.cat

Localització: c/ Tomàs de Lorenzana 15, Olot

 

Subscriu-te a la newsletter!

Su título va aquí
Quines accions fem?

L’oficina per a la reactivació econòmica és un punt d’atenció on s’identifiquen les necessitats inicials de l’usuari, es dóna informació, formació, suport i acompanyament, es deriva – si s’escau – als serveis especialitzats de DinàmiG o altres recursos i institucions del territori per a la seva tramitació o execució, i es fa un seguiment de les atencions realitzades per saber-ne l’evolució i grau de resolució.

 

L’oficina és una de les accions inclosa en el pla de Reactivació Econòmica i d’Ocupació d’Olot i la Garrotxa aprovat pel Ple de l’Ajuntament d’Olot del 18 de juny i en el Ple de setembre del Consell Comarcal de la Garrotxa. També impulsa, coordina, fa seguiment i avaluació de la resta d’accions del pla.


Pla de reactivació

El Pla de Reactivació Econòmica d’Olot i la Garrotxa és un recull de 122 accions en l’àmbit local i comarcal, a dur a terme en els pròxims 12 mesos, que tenen per objectiu afavorir la reactivació econòmica, preservar i reforçar el sector industrial de la comarca, acompanyar en el procés de reorientació i adaptació dels negocis i empreses al nou context, en la transformació digital i en afavorir polítiques de conciliació laboral i familiar pels treballadors i reorientar i formar transversalment les persones que han quedat sense feina a causa de la crisi, ajudant-les en la cerca i establint mesures perquè la situació afecti tan poc com sigui possible a la qualitat de l’ocupació.

L’oficina per a la reactivació econòmica i de l’ocupació de la Garrotxa és l’encarregada de l’impuls, coordinació i seguiment del Pla. Desenvolupa accions específiques del pla i en coordina i lidera la resta, a més de determinar per a cada acció de caràcter territorial els recursos necessaris, els indicadors de seguiment, la seva vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el termini d’execució.

Visualitzeu el vídeo de presentació del Pla

 

Garrotxa Digital Talent

Garrotxa Digital Talent és una de les accions del projecte de capacitació digital de la Garrotxa i constarà de 5 tallers formatius gratuïts en eines TIC amb una primera xerrada prèvia motivacional pels assistents entre el 10 i el 30 de novembre 2020.

L’objectiu dels tallers és donar a conèixer als actuals i futurs professionals, els camps amb més projecció dins el món digital, perquè puguin tenir una idea general però concisa de cadascun.

Projecta la teva carrera amb les eines digitals i inscriu-te als tallers que més t’agradin.

GDT cartell

 

La Garrotxa en dades

Des el context actual de pandèmia per COVID19 s’ha evidenciat la necessitat de monitoritzar aquelles dades que fan referència al desenvolupament territorial i en el cas de DinàmiG a totes aquelles que tinguin relació amb la promoció econòmica local, entenent com a local l’àmbit comarcal.

Des d’aquí podeu consultar les infografies de seguiment:

Setembre 2020

Novembre 2020

Demana cita prèvia

Has utilitzat prèviament algun recurs que ofereixen aquestes entitats?

4 + 5 =

ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)

 Els ODS neixen el 2015, d'una proposta de les Nacions Unides i es presenten com una carta universal amb 17 Objectius que ens han d'ajudar a regular com ens relacionem entre nosaltres i envers el planeta per avançar en el  desenvolupament sostenible.