Premis 100% emprenedors 2022

L’Ajuntament d’Olot, a través de DINAMIG – Agència D’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de La Garrotxa i l’Associació d’Empreses Euram Garrotxa, convoca la novena edició dels Premis 100% Emprenedors.

Aquests premis són un punt de trobada a l’entorn de l’empresa, un acte de reconeixement que té per objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca. Un reconeixement a l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Una ocasió per reconèixer totes les empreses i noves iniciatives empresarials que any rere any converteixen la ciutat d’Olot en un referent com a ciutat emprenedora.

El jurat el formen un total de deu membres, un representant de cada entitat:  Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa (DINAMIG) – Ajuntament d’Olot,  Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de La Garrotxa, l’Associació d’Empreses Euram Garrotxa, setmanari La Comarca , Olot Televisió, Ràdio Olot, del grup de Mentors de l’ antena AGOe d’Olot, la Cambra de Comerç de Girona i  la Diputació de Girona.

A la categoria Premi 100% Emprenedor  poden presentar-se totes aquelles persones que hagin iniciat una activitat empresarial a La Garrotxa entre l’1 de gener de 2018 fins al 30 abril 2022, bé sigui com a persona física o com a persona jurídica, que compleixin els requisits marcats a les bases.

Com a novetat en aquesta edició s’avança del termini de presentació de candidatures, perquè s’ofereix als projectes candidats un període de dotze setmanes posterior a la finalització del termini de presentació ( de l’1 de juliol al 23 de setembre) ,  per millorar el pla d’empresa presentat abans de que sigui valorat pels membres del Jurat. Podran emprar els recursos del servei d’emprenedoria de DinàmiG i els seus col·laboradors per millorar el pla presentat amb una doble finalitat, presentar un bon document al Jurat i millorar aspectes del seu projecte que els permeti el creixement i la consolidació d’aquest .

Coneix i llegeix les Bases 2022 Premis 100% Emprenedors

Per inscriure’t omple el formulari  tot i que recorda que la inscripció estarà complerta quan ens facis arribar també:

Memòria del projecte empresarial o Pla d Empresa, que inclogui com a mínim el següent:
– Resum del projecte (extensió màxima 3 fulls)
– Promotors/es
– Anàlisis del mercat
– Pla de màrqueting
– Pla de producció o operacions
– Recursos humans
– Aspectes jurídics i fiscals
– Pla econòmic –financer (Previsió compte de resultats i tresoreria a 3 anys)

*Fotocòpia del DNI dels promotors/es
* Alta censal de l activitat
Vídeo de presentació del projecte de màxim 3 minuts, només caldrà adjuntar l enllaç a alguna de les plataformes existents (Youtube, Vimeo, Drive….) perquè el jurat el pugui visualitzar.

Un cop omplert el formulari i aportada la documentació l’organització us facilitarà :

* Fitxa Resum del projecte, que caldrà retornar omplert dins del termini.

L’acte de lliurament  d’aquesta 9a Edició serà el proper divendres 28 d’octubre a les 19h a la sala el Torín d’Olot  quan coneixerem els guanyadors d’enguany. Serà l’acte final de la 8a edició del Garrotxa Emprèn.

Per a més informació podeu contactar amb :

DINÀMIG

Tomàs de Lorenzana , 15

17800 · Olot · Girona

+34 972 26 01 52  suport.empresa@dinamig.cat

Notícies d’actualitat

Delit

Delit Gatsrònomic és un portal de dinamització de l’ecosistema dels productors agroalimentaris de la Garrotxa destinat a potenciar el sector dels petits productors agroalimentaris, distribuint la riquesa entre els actors, i generant una comunitat més forta i resilient. Això es vol assolir a través de la visibilització, sinergies i economies d’escala i la reducció del cicle de la producció al consum.

Garrotxa Approp


Garrotxa Approp és una aplicació mòbil adreçada majoritàriament a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes atractius.

Informe impacte covid 2020