Arribem a finals d’estiu i a les portes del setembre ja comença a albirar-se el nou curs, i amb el nou curs se’ns obren noves perspectives professionals com buscar una nova feina i ampliar el nostre horitzó professional.

Per portar a terme aquesta tasca sovint ens cal algun tipus d’orientació que ens ajudi a definir quines són les nostres competències i com podem transferir-les al nostre currículum.

Les competències són les capacitats que possibiliten el bon acompliment d’un lloc de treball i que es poden distingir en diferents tipus: de base, tècniques o transversals.
Aquestes capacitats les adquirim al llarg de la nostra vida i la conformen coneixements, tècniques i habilitats que acumulem tant en el mercat de treball com en altres facetes de la nostra vida quotidiana.

Per ajudar-nos a identificar quines són les nostres competències i saber per a què serveixen i per a què són importants seguidament enllacem el link del Mas les Mates amb informació sobre la orientació per competències i vídeos amb l’experiència d’alguns usuaris del servei que han participat en aquest tipus d’acompanyament.