Oberta la convocatòria dels processos selectius de DinàmiG

CONVOCATÒRIES OBERTES PELS PROCESSOS SELECTIUS DE DINÀMIG 2022

S’han publicat les convocatòries per dues places definitives: una d’administració i una d’auxiliar del mateix àmbit i per una borsa de treball de personal laboral temporal per cobrir places de tècnic o tècnica mitjana per l’àrea d’empresa i d’ocupació.

– Plaça de tècnic/a d’administració general A2 (cobertura definitiva)

Termini de presentació de sol·licituds del 10 al 31 d’octubre de 2022

– Plaça d’auxiliar d’administració general C2 (cobertura definitiva)

Termini de presentació de sol·licituds del 10 al 31 d’octubre de 2022

– Borsa de treball personal laboral temporal per empresa i ocupació

Termini de presentació de sol·licituds de l’11 al 21 d’octubre de 2022

Canals per presentar la sol·licitud:

  • Preferentment de forma Telemàtica a través d’aquest enllaç. Cal omplir una instància genèrica d’acord amb les indicacions que s’expliquen a continuació. Important: Els/les aspirants empleats de les administracions públiques hauran de presentar obligatòriament la seva sol·licitud per aquest mitjà.
  • Presencial a les oficines de DinàmiG (C/Tomàs de Lorenzana 15, Olot), en horari d’atenció al públic (de dilluns a dijous de 9 a 16 i els divendres de 9 a 14h).
  • Per altres vies addicionals consultar les bases.

Presentar la sol·licitud:

Per fer la sol·licitud de manera telemàtica, cal fer una instància genèrica en aquest enllaç. En la instància cal omplir els apartats “exposo”, “sol·licito” i “documents aportats” seguint el model que es troba a continuació.

Models de sol·licitud:

Quan omplis la instància genèrica, recorda adjuntar tots els documents que s’especifiquen i també la declaració jurada signada, descarregable aquí.

Consulta els resultats

Per dubtes o consultes sobre les places, envia un missatge a info@dinamig.cat o truca al 972260152.
Busquem gent com tu!

Notícies d’actualitat

Delit

Delit Gatsrònomic és un portal de dinamització de l’ecosistema dels productors agroalimentaris de la Garrotxa destinat a potenciar el sector dels petits productors agroalimentaris, distribuint la riquesa entre els actors, i generant una comunitat més forta i resilient. Això es vol assolir a través de la visibilització, sinergies i economies d’escala i la reducció del cicle de la producció al consum.

Garrotxa Approp


Garrotxa Approp és una aplicació mòbil adreçada majoritàriament a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes atractius.

Informe impacte covid 2020