El Garrotxa Emprèn torna en format presencial, del 25 al 29 d’octubre, per donar visibilitat a l’empresa i l’emprenedoria de la Garrotxa.

La 7a edició del Garrotxa Emprèn presenta enguany una dotzena d’activitats adreçada a tots els públics: persones emprenedores, estudiants dels centres educatius, l’empresariat de la comarca i ciutadania en general. Activitats diverses com xerrades, tallers per a joves, formacions en l’entorn del màrqueting, l’estratègia, l’ètica en els negocis i l’actitud emprenedora, entre altres.

A més, s’ha tornat a programar un espai dedicat a la Responsabilitat Social Empresarial, amb l’organització de la 3a Edició de la Jornada de Territori Socialment Responsable, on es fomenta el coneixement de temàtiques relacionades amb la Responsabilitat Social i es fa el lliurament dels reconeixements a les empreses que han posat en pràctica accions d’RSE durant l’any.

La cloenda oficial serà el 29 d’octubre a les 19 h a la Sala El Torín, amb el lliurament dels premis als guanyadors de la 8a Edició dels Premis 100% Emprenedors, i on es comptarà amb la participació d’Anna Navarro Schlegel, vicepresidenta del Departament de Producte, Mercat Internacional i Globalització de Procore Tecnologies, la dona més influent en el món de la tecnologia del 2020 per la revista Analytichs Insight i l’empresària més influent del món, i l’actuació del Mag Sanyes.

Troba més informació sobre la programació i les inscripcions pels actes aquí.