Jornada Garrotxa Territori Socialment Responsable del Garrotxa Emprèn

El dimecres 26 d’octubre tindrà lloc la Jornada Garrotxa TSR, en el marc de la qual es donaran els diplomes de Codi de gestió sostenible, la Carta europea de turisme sostenible (CETS) i les ELR (Empreses lingüísticament responsables).

La Jornada es farà a les Brides (Vall d’en Bas) i serà una matinal de 9.30 a 12 h. Primer hi haurà la xerrada de Teresa Baró, experta en comunicació, titulada “Comunicació per al benestar de l’empresa i l’entorn. Com comunicar bé per estar bé amb la gent amb qui treballes i amb els clients a qui t’adreces”. A continuació es presentarà una bona pràctica en responsabilitat social empresarial i, en acabar, s’entregaran les acreditacions. La Jornada es tancarà amb un aperitiu de proximitat.

La Jornada és oberta a tothom i només cal inscriure-s’hi des d’aquest enllaç.

Programa de la Jornada TSR

Notícies d’actualitat

Delit

Delit Gatsrònomic és un portal de dinamització de l’ecosistema dels productors agroalimentaris de la Garrotxa destinat a potenciar el sector dels petits productors agroalimentaris, distribuint la riquesa entre els actors, i generant una comunitat més forta i resilient. Això es vol assolir a través de la visibilització, sinergies i economies d’escala i la reducció del cicle de la producció al consum.

Garrotxa Approp


Garrotxa Approp és una aplicació mòbil adreçada majoritàriament a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes atractius.

Informe impacte covid 2020