Enquesta: Impacte econòmic i mesures COVID19 (IIa edició)

Des de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal i l’Agència DinàmiG, també amb la col·laboració de Turisme Garrotxa, s’ha treballat en una segona edició de l’enquesta comarcal de l’impacte econòmic provocat per les restriccions de la pandèmia de Covid-19. L’objectiu és recollir l’impacte de la Covid 19 i l’aplicació de les mesures a les empreses i activitats econòmiques de la Garrotxa representants de tots els sectors: comerços, hostaleria i restaurants, establiments turístics, indústria, serveis de tot tipus, sector primari, indústria cultural, professionals autònoms, etc.

Amb aquesta segona edició, a part de valorar l’impacte en la facturació, les mesures excepcionals preses, la gestió dels costos associats a la crisi, etc., també es demana per la previsió que tenen les empreses per aquest 2021. Aquesta previsió és tant pel que fa a viabilitat i supervivència, com d’estratègies, inversions i innovació. Són 2 blogs amb una vintena de preguntes que es poden respondre amb menys de 10 minuts. És anònima i només s’hi gestionen les dades de manera agregada per l’ús estadístic.

Enllaç a l’enquesta:

http://bit.ly/Enquesta_ImpacteCovid19_SegonaEdició

Des de l’Àrea d’Empresa de DinàmiG es vol agrair també la col·laboració de totes aquelles empreses i organitzacions així com també els esforços que segueixen fent per tirar endavant les diferents  activitats tot i les dificultats d’aquest any.