Eines i consells per la cerca de feina

6 passos per fer una entrevista de feina brillant

Autoconeixement

Qui millor que tu mateix/a per saber què pots aportar a una empresa? Cal que facis un autodiagnòstic de les teves aptituds i que tinguis molt clar qui ets, què pots fer i quin valor afegit aportes en el teu lloc de treball.
SI tens clares les teves motivacions, capacitats i competències claus, les sabràs comunicar molt millor en el moment de l’entrevista.

Coneix el mercat de treball

Busca informació i descobreix quines ofertes hi ha al mercat de treball actual. Això et permetrà aprofitar les oportunitats o traçar un pla formatiu per professionalitzar-te en allò que es demana i poder accedir a la feina que vols.

Fes-te un bon currículum

El currículum és el primer contacte amb l’empresa així que ha de ser clar i concís, atractiu i visual. Ajusta’l a l’oferta de feina que demandes i omet allò que creguis que no aporta res. El pots acompanyar d’una carta de presentació.
Si vols conèixer més eines per desenvolupar o millorar el teu currículum, dona-li una ullada a aquest article.

Definir una estratègia

Planifica i organitza, sigues constant i aprofita tots els canals disponibles per trobar feina. Aquí en pots descobrir alguns. Aprèn a llegir les ofertes per poder veure i valorar si encaixes amb l’empresa.

No t’aturis!

Converteix la feblesa en una oportunitat al transformar el temps que estàs sense feina en un temps d’aprenentatge professional. Forma’t i estaràs més preparat per quan apareguin ofertes per a tu. Això t’ajudarà a mantenir una actitud activa, motivada i perseverant en la cerca.

Prepara l’entrevista

L’autoconeixement és un factor clau per poder preparar-te l’entrevista i improvisar el mínim possible. Has de tenir clar quina empresa estàs visitant, què els pots aportar tu si ets la persona seleccionada. Cuida el llenguatge no verbal i la teva imatge.

Des de l’àrea d’ocupació de DinàmiG t’oferim un acompanyament per ajudar-te en la cerca de feina i brindar-te oportunitats tant formatives com laborals. Contacta amb nosaltres aquí.

Eines útils

Notícies d’actualitat

Delit

Delit Gatsrònomic és un portal de dinamització de l’ecosistema dels productors agroalimentaris de la Garrotxa destinat a potenciar el sector dels petits productors agroalimentaris, distribuint la riquesa entre els actors, i generant una comunitat més forta i resilient. Això es vol assolir a través de la visibilització, sinergies i economies d’escala i la reducció del cicle de la producció al consum.

Garrotxa Approp


Garrotxa Approp és una aplicació mòbil adreçada majoritàriament a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes atractius.

Informe impacte covid 2020