Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors entregats a l’Ajuntament d’Olot el divendres 20 de novembre. Aquests guardons, que organitza anualment l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), el Cercle Euram i amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de l’emprenedoria a la comarca de la Garrotxa posant en valor i reconeixent aquells projectes que aposten per la dinamització de l’activitat socioeconòmica.

L’empresa Buggy-Bee de Joan Riera Banalha va rebre divendres passat el primer Premi 100% Emprenedors de la mà de l’alcalde d’Olot, Pep Berga i la Regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias. El jurat d’aquesta edició ha escollit aquest projecte pioner a l’estat espanyol, realitzat amb productes sostenibles i de proximitat, per la innovació i millora de la qualitat de vida que aporta als nens i nens amb mobilitat reduïda. Tal com es va destacar durant l’acte d’entrega del guardó, les cadires elèctriques per infants no només faciliten el transport i la mobilitat dels nens i nenes sinó que també ajuden a la seva interacció i el joc propi d’aquesta edat.

Cabanyes entre Valls, d’Àlex López i Alfons Nogareda s’ha emportat el segon Premi 100% Emprenedors. El guardó el van entregar el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias, que han destacat l’original iniciativa turística situada a la Vall de Bianya per la seva projecció, per la utilització d’elements sostenibles i per contribuir qualitativament a l’oferta turística garrotxina, oferint totes les comoditats en una cabanya de fusta ubicada a la part superior dels arbres.

Pau Bramon i Jordi Vallès, creadors d’Indeep, també han estat reconeguts amb un accèssit pel seu projecte tecnològic pioner i d’última generació que permet oferir solucions de control de qualitat mitjançant la intel·ligència artificial a les indústries, reduint costos i augmentant la qualitat de les empreses del territori.

El representant d’EURAM Garrotxa, Josep Maria Ginabreda, va ser l’encarregat d’entregar el guardó en aquesta ocasió.

Per últim, Àngel Faus i Tomàs ha estat premiat amb el Premi Jove Empresari de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa per Vlex. Com, la seva plataforma online proveïdora global d’informació jurídica i solucions legals per a mercats professionals amb més de 30.000 clients arreu del món.

La iniciativa, que va fundar conjuntament amb el seu germà Lluís Faus, ja s’ha establert com a líder mundial en aquest àmbiti es tracta del primer assistent basat en intel·ligència artificial que permet validar la qualitat d’una argumentació jurídicaprocessant i analitzant sentències iinformacions legals dediferents jurisprudències. El guardó s’ha entregat de la mà de Marlene De Arcos, presidenta de JEG.

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, ha volgut dedicar una àmplia felicitació a tots els guardonats així com els candidats que participaven en l’edició d’enguany tot animant a continuar treballant en aquesta línia tirant endavant projectes de qualitat,innovadors iamb alt valor afegit.Unes iniciatives que, tal com ha detallat, esdevenen clars exemples del potencial de La Garrotxa. Alhora, en aquests moments de dificultats arran la crisi per la COVID-19, l’alcalde ha volgut agrair i destacar la feina i esforç de les activitats econòmiques de la comarca i ha convidat a les empreses ja establertes a continuar teixint relacions amb altres activitats del territori per potenciaraliances enriquidores.

Per a més informació consulteu:

https://empresa.dinamig.cat/