8ª edició del Garrotxa Emprèn

El Garrotxa Emprèn celebra enguany la 8ª edició, que tindrà lloc a Olot del 25 al 28 d’octubre.

Després del retorn al format presencial del Garrotxa Emprèn del 2021, aquesta vuitena edició es planteja totalment presencial. S’oferiran vuit activitats per a tots els públics, des de persones emprenedores fins a la ciutadania en general, passant pel jovent dels centres educatius de la ciutat i l’empresariat de la comarca. S’organitzaran diverses activitats: xerrades, formacions, un taller d’innovació per a joves, una exposició i espais de networking.

La inauguració serà el proper dimarts 25 d’octubre a les 18 h a l’Espai Cràter i comptarà amb la participació de Txell Costa, consultora d’estratègia empresarial i de màrqueting i conferenciat, que ens parlarà sobre lideratge i motivació i proposarà un networking diferent entre les persones assistents a l’esdeveniment.

L’espai dedicat a la Responsabilitat Social Empresarial, amb l’organització de la 4ª Edició de la Jornada de Territori Socialment Responsable, continua essent un dels actes principals, en què es fomentarà el coneixement de temàtiques relacionades amb la Responsabilitat Social i es farà el lliurament dels reconeixements a les empreses que han portat a terme accions d’RSC durant l’any.

En col·laboració amb el Campus Garrotxa s’ha programat una xerrada amb Lluís Olivet, fundador i CEO d’OTC Engineering, que ens oferirà la xerrada «De la idea a la innovació: el valor del perquè».

Programa del Garrotxa Emprèn 2022

Com a llavor dels futurs projectes emprenedors de la comarca, els joves continuen essent protagonistes d’una de les activitats més concorregudes del Garrotxa Emprèn: el taller d’innovació disruptiva, a càrrec de Xavier Verdaguer i membres del seu centre d’innovació Imagine, situat a Silicon Valley de Califòrnia. En aquest taller, els joves resoldran reptes socials reals de la comarca a través de la metodologia creada per Verdaguer. En aquesta ocasió hi participaran alumnes de quatre centres de la ciutat dels darrers cursos de la ESO i de Cicles Formatius. És una activitat que compta amb el suport de l’àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot.

La cloenda oficial de Garrotxa Empren serà el divendres 28 d’octubre a les 19 h a la Sala El Torín, amb el lliurament dels premis als guanyadors de la 9ª Edició dels Premis 100 % Emprenedors, i on es comptarà amb la participació de Rosa Serra, escultora olotina, i l’actuació musical de l’artista garrotxina Agnès Algueró, que actuarà en un duet. Per l’edició d’enguany dels Premis hi ha 9 projectes empresarials engegats recentment a la Garrotxa i que són els candidats a ser els guanyadors. Es tracta de nou projectes dedicats al comerç i als sectors primaris i de serveis, liderats per persones emprenedores joves que s’han aventurat en noves activitats empresarials a la Garrotxa. Destaquen per ser projectes locals que nodreixen la comarca, vist que molts d’ells compten també amb la majoria de proveïdors locals, projectes sostenibles que contribueixen al creixement de la comarca.

Garrotxa Emprèn té lloc gràcies a l’organització de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Joves Empresaris de la Garrotxa i l’Associació d’Empreses Euram Garrotxa, així com amb la col·laboració dels mitjans de comunicació La Comarca, Ràdio Olot i Olot Televisió, a més d’entitats i empreses que col·laboren en les diferents activitats.

Les persones interessades en tenir més informació sobre la programació poden fer la consulta al web dinamig.cat/garrotxa-empren/. Totes les activitats són gratuïtes, però en la majoria cal inscripció prèvia.

Per a més informació podeu contactar amb :

DINÀMIG

Tomàs de Lorenzana , 15

17800 · Olot · Girona

+34 972 26 01 52  suport.empresa@dinamig.cat

Notícies d’actualitat

Delit

Delit Gatsrònomic és un portal de dinamització de l’ecosistema dels productors agroalimentaris de la Garrotxa destinat a potenciar el sector dels petits productors agroalimentaris, distribuint la riquesa entre els actors, i generant una comunitat més forta i resilient. Això es vol assolir a través de la visibilització, sinergies i economies d’escala i la reducció del cicle de la producció al consum.

Garrotxa Approp


Garrotxa Approp és una aplicació mòbil adreçada majoritàriament a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que vol fomentar el consum local, dinamitzar la Garrotxa i fidelitzar els clients, a través d’una xarxa multisectorial d’empreses amb promocions i descomptes atractius.

Informe impacte covid 2020