Emprendre té premi

Aquest novembre, i per setena vegada, es coneixeran els guanyadors de l’edició d’enguany dels Premis 100% Emprenedors de la Garrotxa. Uns premis que aquest any més que mai, volen contribuir a valorar totes aquelles persones emprenedores que dia rere dia s’esforcen per tirar endavant el seu projecte, que ajuda a la comarca a avançar i a mitigar l’impacte de la COVID19.

Amb la voluntat de reconèixer i visibilitzar les iniciatives empresarials que s’emprenen a la comarca, els premis 100% Emprenedors, van néixer el 2013 de la mà de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, el Cercle Euram, l’associació Joves Empresaris de la Garrotxa i DinàmiG. Compten, també, amb la col·laboració d’altres entitats del territori com la Cambra de Comerç de Girona, la Diputació de Girona, AGOE, La Comarca, Ràdio Olot i Olot televisió.

Al llarg d’aquestes 7 edicions s’han presentat una vuitantena de projectes, dels quals 74 han esdevingut candidats. Són projectes diversos, com serveis d’imatge al sector de la construcció, producció de productes alimentaris, moda, missatgeria ecològica, serveis de reciclatge, productes sostenibles, consultoria, disseny gràfic, serveis esportius… tots amb un denominador comú : la il·lusió d’emprendre un projecte empresarial i de vida que repercuteixi en el territori on neix.

La participació en aquests premis ha suposat per als projectes candidats l’oportunitat de donar a conèixer la seva idea empresarial a l’ecosistema empresarial i emprenedor de la Garrotxa, els ha donat visibilitat, i els ha empoderat. A més, s’ha reconegut la iniciativa que suposa cadascun d’aquests projectes, encara que ho hagin sigut guanyadors. L’objectiu dels premis també és que participar-hi suposi per a les persones emprenedores un impuls a les seves idees, que ajudi a consolidar-les i que es dinamitzi, d’aquesta manera, el teixit empresarial comarcal.

Finalment, cal remarcar que més del 60% dels projectes que han estat candidats al llarg d’aquestes set edicions, són activitats que actualment estan en marxa, ben consolidades i que continuen creixent.

Més enllà dels reconeixements, el premi que més omple la persona emprenedora és que la seva idea avanci, es reforci i contribueixi al creixement del seu territori, alhora que creix el seu negoci. La valentia d’emprendre té premi.

Per a més informació consulteu https://empresa.dinamig.cat/