Aquest mes de març han finalitzat els seminaris en línia de la formació especialitzada a la Fundació d’Estudis Superiors (FES), on una selecció de 10 empreses han culminat els itineraris d’innovació amb 5 sessions d’assessorament personalitzat.

El Campus Garrotxa, el Cercle EURAM-Garrotxa, la FES i DinàmiG van apostar al mes de novembre, pel programa gratuït de formació de dos itineraris: Lean Manufacturing i Lideratge, amb l’objectiu d’oferir eines a les empreses per tal de guanyar eficiència en el procés productiu i optimitzar els sistemes de gestió de recursos humans.

Els itineraris, estructurats en tres fases: sessions inicials, formació i assessorament personalitzat han tingut una participació total de 25 empreses de la comarca, de les quals 10 han culminat aquest mes de març les cinc sessions d’assessorament personalitzat. Aquests assessoraments han ofert a les empreses participants, eines de millora en la gestió del treball a planta i en la gestió d’equips professionals. Concretament durant els mesos de desembre, gener i febrer s’han treballat qüestions clau com: la millora de captura de requisits del client, eines Kanban de seguiment de projectes, millores d’enllaç de comandes i gestió de magatzems així com la gestió del canvi, el posicionament d’equips i les estratègies comunicatives internes, les figures laborals i el coaching, entre altres.

La valoració general del programa ha estat molt positiva, ja que les empreses, al llarg de les diferents sessions han constituït un grup participatiu cohesionat mantenint una gran regularitat en el seguiment dels assessoraments. Les empreses valoren especialment la qualitat de la formació i la facilitat d’implementació directa dels coneixements adquirits.

Pel que fa a les noves línies de treball de cara als pròxims anys, ja s’estan valorant noves propostes i formacions com sessions aplicades a la gestió d’equips mitjançant el teletreball o els sistemes SMED de millora productiva. Pel que fa als assessoraments personalitzats, l’agència DinàmiG seguirà acompanyant les empreses formades per tal d’ampliar hores de consultoria o continuar l’assessorament en la implementació d’accions específiques.

 Per a més informació podeu adreçar-vos a empresa@dinamig.cat